Meetdiensten

Brutoproductie-meter

Zelf energie opwekken heeft veel voordelen. En met de brutoproductiemeter levert het nóg meer op. Je ziet wat je opwekt en hebt altijd actueel inzicht in de opbrengst.

SDE subsidie en energie terugleveren

Wil je als bedrijf gebruikmaken van overheidssubsidies zoals de SDE+, dan heb je een brutoproductiemeter nodig. Deze meter registreert hoeveel elektriciteit je opwekt. Wek je meer duurzame energie op dan je verbruikt? Dan kun je dit terugleveren aan het net. De hoofdmeter registreert de teruggeleverde energie. En met onze energiemodule Mijn Fudura Go krijg je gratis inzicht in jullie energiestromen en prestaties.
Wij ontzorgen hierin compleet. Zo regelen we het beheer en de wettelijke controles van je brutoproductiemeter. Net als het registreren en doorgeven van jullie meetdata. Zo houd jij genoeg tijd over om vol energie te ondernemen.

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden een scherpe blik op al je energiezaken met twee online energiemodules. Met Mijn Fudura Go heb je kosteloos zicht op al jullie energiestromen. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde periodes vergelijken. Volledig inzicht? Kies dan voor Mijn Fudura Pro. In deze energiemodule kun je bijvoorbeeld ook zelf dashboards bouwen.

Meer weten

Mijn Fudura 2

In 3 eenvoudige stappen start je de aanvraag

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten en diensten? Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoorden.

Ja. Het is wel nodig dat jullie meter op afstand kan worden uitgelezen. Wil je online en 24/7 inzicht in het energieverbruik? In Mijn Fudura staat alles.

Bekijk mijn data

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

25 centimeter breed en 40 centimeter hoog. Bij een indirecte brutoproductiemeter zijn de afmetingen 30 centimeter breed en 70 centimeter hoog.

Meer over de brutoproductiemeter

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Heb je de groencode ontvangen? Dan kun je de Brutoproductiemeter aanvragen. Voor het maken van een offerte hebben wij dit nodig:

  • EAN-code
  • Piekwaarde (te bepalen op basis van het aantal zonnepanelen). Deze informatie krijg je van de installateur
  • Naam van de technisch contactpersoon binnen jouw bedrijf
Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn een meetbedrijf. Als meetbedrijf zijn we gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas.

De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij zijn verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud. Een netbeheerder kies je niet zelf. Wie je netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin je bedrijf is gevestigd. Wil je weten wie je netbeheerder is? Bekijk het in het EAN-codeboek. 

Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. Je kiest zelf je energieleverancier.
EAN Codeboek

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle vragen