Meetdienst

Brutoproductiemeter

Zelf energie opwekken heeft veel voordelen. Met de brutoproductiemeter levert het nog meer op. U ziet wat u opwekt en u heeft altijd actueel inzicht in de opbrengst.

SDE subsidie en energie terugleveren

Wilt u als bedrijf gebruik maken van overheidssubsidies, zoals de SDE+, dan heeft u een brutoproductiemeter nodig. De meter registreert hoeveel elektriciteit u opwekt. Wekt u meer duurzame energie op dan u verbruikt? Dan kunt u deze energie terugleveren aan het net. De hoofdmeter registreert de teruggeleverde energie. Met de energiemodule Mijn Fudura Go krijgt u kosteloos inzicht in uw energiestromen en -prestaties.
Wij houden rekening met alles, zodat u dat niet hoeft te doen. Zoals het beheer en de wettelijke controles van uw meter. Net als het registreren en doorgeven van uw meetdata. Zo houdt u energie over om energiek te ondernemen.

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden u die scherpe blik op energiezaken Met twee online inzichtmodules: Mijn Fudura Go voor kosteloos inzicht en vergelijk, en Mijn Fudura Pro voor volledige kijk en grip op uw performance.

Lees meer

Fudura PD Mijn Fudura Go

In 3 stappen start u de aanvraag

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.  

Ja, dit is mogelijk. Het is wel noodzakelijk dat u beschikt over een meter die op afstand kan worden uitgelezen. Wilt u online en 24/7 inzicht in uw energieverbruik. In het portaal Mijn Fudura is deze meetdata voor u inzichtelijk gemaakt.

Bekijk mijn data

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Volg de technische voorwaarden om het werk goed uit te kunnen voeren.

Technische voorwaarden Installatievoorschrift indirecte brutoproductiemeter (Eigen verantwoordelijkheid)

Technische voorwaarden Installatievoorschrift directe brutoproductiemeter

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

De afmetingen van het meterbord op een directe brutoproductiemeter zijn: 25 cm breed en 40 cm hoog. Bij een indirecte brutoproductiemeter zijn de afmetingen van het meterbord: 30 cm breed en 70 cm hoog.

Meer over de brutoproductiemeter

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Heeft u de groencode ontvangen? Dan kan de Brutoproductiemeter aangevraagd worden. Voor het aanvragen van een offerte hebben wij onderstaande gegevens nodig.

 

EAN code

Piekwaarde (te bepalen op basis van het aantal zonnepanelen) . Deze informatie komt van uw installateur;

Naam van de technisch contactpersoon binnen uw bedrijf.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items