Meetdienst elektriciteitsmeter

Slim meten is besparen

Grip op uw energieverbruik begint bij helder inzicht. Weet u wat u verbruikt dan kunt u sturen, bijsturen en besparen. Onze meetdiensten geven u een nieuwe en volledige kijk op uw verbruik.

Van inzicht naar besparing: onze meetdiensten elektriciteit geven u optimaal inzicht en brengen u in beweging naar een duurzame bedrijfsvoering én toekomst. Met de ervaring van Fudura heeft u al uw zaken rondom elektriciteit op maat en vakkundig geregeld: van een heldere meter en installatie tot inzicht in uw verbruik en effectieve adviezen.
Het beheer en de controles van uw meters moeten wettelijk gezien goed geregeld zijn. Met Fudura heeft u geen omkijken naar het registreren en doorgeven van uw meetdata. Wij verzorgen het voor u, zodat u vol energie kunt ondernemen.

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden u die scherpe blik op energiezaken Met twee online inzichtmodules: Mijn Fudura Go voor kosteloos inzicht en vergelijk, en Mijn Fudura Pro voor volledige kijk en grip op uw performance.

Lees meer

Fudura PD Mijn Fudura Go

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.

Elk type elektriciteitsmeter meter heeft een eigen handleiding waar de wijze van uitlezen in staat omschreven. Staat de handleiding voor uw meter er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice middels het contactformulier.

Iskra

Enermet type E600 Elektra

Enermet type E700 Elektra

Landis + Gyr Dialog

Landis + Gyr Type ZMD Elektra

Contactformulier

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Hieronder vindt u de technische voorwaarden om uw grootverbruikaansluiting goed in te richten zodat u profiteert van het meest gunstige tarief van diverse energieleveranciers.

Installatievoorschrift directe meter SAP

Installatievoorschrift indirecte meter SAP

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Ja, dit is mogelijk. Het is wel noodzakelijk dat u beschikt over een meter die op afstand kan worden uitgelezen. Wilt u online en 24/7 inzicht in uw energieverbruik. In het portaal Mijn Fudura is deze meetdata voor u inzichtelijk gemaakt.

Bekijk mijn data

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items