Slimmer meten met een elektriciteitsmeter

Meer grip op je energieverbruik? Dat begint bij helder inzicht. Want weet je wat je verbruikt, dan kun je sturen, bijsturen én besparen. Onze meetdiensten geven je een haarscherp en volledig zicht op jullie verbruik.

Van inzicht naar besparing: onze meetdiensten geven je optimale grip op verbruik. Zo heb je je energie-infrastructuur op orde, voor nu en voor de toekomst. Dankzij onze jarenlange ervaring is alles rondom elektriciteit binnen je bedrijf vakkundig geregeld. Van een heldere elektriciteitsmeter en installatie tot inzicht in verbruik, plus adviezen om dat te optimaliseren.

Niet onbelangrijk, want het beheer en de controles van jullie meters moet wettelijk gezien goed geregeld zijn. Met onze meetdiensten heb je zelf geen omkijken naar het registreren en doorgeven van meetdata. Wij regelen alles, zodat jij alle tijd hebt om vol energie te ondernemen.

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden een scherpe blik op al je energiezaken met twee online energiemodules. Met Mijn Fudura Go heb je kosteloos zicht op al jullie energiestromen. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde periodes vergelijken. Volledig inzicht? Kies dan voor Mijn Fudura Pro. In deze energiemodule kun je bijvoorbeeld ook zelf dashboards bouwen.

Meer weten

Mijn Fudura 2

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten en diensten? Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoorden.

Dit staat in de handleiding van het type meter. Zit de handleiding voor jullie meter er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Iskra meter

ZMD meter

Contactformulier

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle voorwaarden voor een grootverbruikaansluiting staan hier:

Technische voorwaarden Installatievoorschrift indirecte meter (Eigen verantwoordelijkheid)

Technische voorwaarden Installatievoorschrift directe meter

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Ja. Het is wel nodig dat jullie meter op afstand kan worden uitgelezen. Wil je online en 24/7 inzicht in het energieverbruik? In Mijn Fudura staat alles.

Bekijk mijn data

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn meer dan zomaar een meetbedrijf. We zijn een gecertificeerde specialist is in het meten van energiestromen en maken dit inzichtelijk zodat je energie én kosten bespaart. Maar we doen nog veel meer. Zo hebben we slimme softwareoplossingen, zoals Mijn Fudura Go en Pro en verzorgen wij jullie energie-infrastructuur van A tot Z. Bijvoorbeeld met transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in heel Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, met betrouwbaar en effectief energiemanagement. Meer weten over ons? Lees het hier.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn een meetbedrijf. Als meetbedrijf zijn we gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas.

De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij zijn verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud. Een netbeheerder kies je niet zelf. Wie je netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin je bedrijf is gevestigd. Wil je weten wie je netbeheerder is? Bekijk het in het EAN-codeboek. 

Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. Je kiest zelf je energieleverancier.
EAN Codeboek

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle vragen