Meetdienst gasmeter

Grip op gas, grip op kosten

Weet u wat u aan gas verbruikt dan is besparen eenvoudig. Dat inzicht krijgt u met onze meetdienst gas. Van inzicht en advies tot aan plaatsing van de meetapparatuur. Hiermee heeft u uw verbruik helder voor ogen en besparingen in zicht.

Met de meetdienst gas van Fudura heeft u grip op verbruik en kosten. Samen bekijken we wat uw energiemanagement nodig heeft en welke meetdienst u werkelijk vooruit helpt. Maatwerk dus.

Wij houden rekening met alles, zodat u dat niet hoeft te doen. Het beheer en de wettelijke controles van uw gasmeter bijvoorbeeld. Wij regelen het voor u. Net als het registreren en doorgeven van uw meetdata. Zo houdt u energie over om vol gas te ondernemen

Mijn Fudura Go en Pro

Energie en ondernemen horen bij elkaar. Fudura biedt u een scherpe blik op energiezaken met twee online inzichtmodules: Mijn Fudura Go voor inzicht en vergelijk, Pro voor overzicht en grip op energieprestaties.

Lees meer

Fudura PD Mijn Fudura Go

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden. 

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items