Meetdiensten

Grip op gas, grip op kosten

Weet je wat je aan gas verbruikt? Dan is besparen eenvoudig. Dat inzicht krijgt je met onze meetdienst gas. Van inzicht en advies tot aan plaatsing van de meetapparatuur. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van je verbruik en maak je besparingen zichtbaar.

Het hebben van invloed op je gasverbruik en gas kosten is een geweldig middel om te besparen. Dat begint allemaal bij het begrijpen van wat je daadwerkelijk verbruikt. Met onze meetdienst voor gas geven we je dat inzicht, en begeleiden we je vanaf het begrip tot aan de installatie van de meetapparatuur. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van je verbruik en maak je besparingen zichtbaar.

Slibverwerking Noord-Brabant: gasverbruik verminderen dankzij meetdata

Slibverwerking Noord-Brabant is een mooi voorbeeld van een bedrijf dat we hebben geholpen hun gasverbruik te verminderen. Ze verwerken jaarlijks meer dan 400.000 ton zuiveringsslib voor zeven waterschappen. Dit proces kost energie, maar levert ook energie op. Door deze processen te optimaliseren via inzichten in data, kon het bedrijf zowel energie als kosten besparen. Dat was mogelijk dankzij de expertise van Fudura en haar partner SEITA.

Naar klantverhaal

Slibverwerking Noord-Brabant silogebouw B

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden een scherpe blik op al je energiezaken met twee online energiemodules. Met Mijn Fudura Go heb je kosteloos zicht op al jullie energiestromen. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde periodes vergelijken. Volledig inzicht? Kies dan voor Mijn Fudura Pro. In deze energiemodule kun je bijvoorbeeld ook zelf dashboards bouwen.

Meer weten

Mijn Fudura 2

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten en diensten? Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoorden.

Wij zijn meer dan zomaar een meetbedrijf. We zijn een gecertificeerde specialist in het meten van energiestromen en maken dit inzichtelijk zodat je energie én kosten bespaart. Maar we doen nog veel meer. Zo hebben we slimme softwareoplossingen, zoals Mijn Fudura Go en Pro en verzorgen wij jullie energie-infrastructuur van A tot Z. Bijvoorbeeld met transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in heel Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, met betrouwbaar en effectief energiemanagement. Meer weten over ons? Lees het hier.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn een meetbedrijf. Als meetbedrijf zijn we gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas.

De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij zijn verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud. Een netbeheerder kies je niet zelf. Wie je netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin je bedrijf is gevestigd. Wil je weten wie je netbeheerder is? Bekijk het in het EAN-codeboek. 

Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. Je kiest zelf je energieleverancier.
EAN Codeboek

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle vragen