Meetdienst tussenmeter

Meten, weten, sturen

Met de meetdienst tussenmeter heeft u inzicht in uw energieverbruik. Exact en specifiek. Per gebouw, ruimte of zelfs per gebruiker. Daarmee wordt sturen en bijsturen voor u heel bereikbaar en eenvoudig.

Hoeveel energie verbruikt het kantoor vergeleken met de productieafdeling? Welke invloed heeft de individuele medewerker op het totale verbruik? Welke machine verbruikt de meeste energie? De juiste tussenmeters op de juiste plaatsen geven u de juiste antwoorden.

Zoals elk bedrijf heeft ook u een wettelijk verplichte hoofdmeting. Deze geeft u alleen inzicht in uw totale verbruik. Door de plaatsing van tussenmeters krijgt u meer inzicht. Om precies te zijn: helder én volledig inzicht. Dat wat u nodig heeft om duurzamer te ondernemen en om écht te kunnen besparen.

Fudura Icon DGED

We helpen met

Ons meetplatform en onze expertise

Onze specialisten ontwerpen en realiseren een passende meetoplossing  met als doel uw energievraagstuk inzichtelijk te maken. Fudura beschikt over een zeer flexibel meetplatform waarmee inmiddels een grote diversiteit aan tussenmeters wordt uitgelezen. Heeft u zelf al energiemeters? Fudura zorgt razendsnel voor een oplossing zodat u de data én het inzicht verkrijgt.

Mijn Fudura Go en Pro

Energie en ondernemen horen bij elkaar. Fudura biedt u een scherpe blik op energiezaken met twee online inzichtmodules: Mijn Fudura Go voor inzicht en vergelijk, Pro voor overzicht en grip op energieprestaties.

Lees meer

Fudura PD Mijn Fudura Go

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.  

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items