Meten, weten, sturen

Met onze tussenmeters heb je inzicht in jullie energieverbruik. Exact en specifiek. Per gebouw, ruimte of zelfs per gebruiker. We hebben zowel tussenmeters voor stroom als gas. Zo kun je eenvoudig sturen en bijsturen. En houd je grip op jullie bedrijfsprocessen.

Hoeveel energie verbruikt het kantoor vergeleken met de productieafdeling? Welke invloed heeft een individuele medewerker op het totale verbruik? Welke machine verbruikt de meeste energie? Begrijpelijke vragen. Onze tussenmeters geven antwoord.

Een tussenmeter geeft helder én volledig inzicht

Zoals elk bedrijf heeft ook jouw onderneming een wettelijk verplichte hoofdmeting. Een hoofdmeting geeft alleen inzicht in jullie totale verbruik. Plaats je tussenmeters, dan krijg je meer inzicht en kun je eenvoudig het verbruik doorbelasten voor facturatie. De juiste tussenmeters op de juiste plaatsen geven je de juiste antwoorden. Helder én volledig inzicht in energieverbruik dus. Precies wat je nodig hebt om duurzamer te ondernemen en om écht te kunnen besparen. En de overheid stimuleert verduurzaming. Om in aanmerking te komen voor bepaalde subsidies is het plaatsen van tussenmeters steeds vaker een voorwaarde.

Voordelen van tussenmeters

Helder inzicht in jullie energieverbruik.

Exact verbruik eenvoudig doorbelasten.

Grip op jullie energieprestaties en kosten.

Combinatie met andere meetproducten mogelijk.

Klantervaring

Alucol is marktleider in Nederland als het gaat om het anodiseren en kleuren van aluminium. Dat betekent dat ze aluminium voorzien van een beschermende oxidelaag. Duurzaamheid zit in het DNA van Alucol. Met onze tussenmeters helpen we Alucol om hun energieverbruik te optimaliseren én te verduurzamen.

Benieuwd naar hun ervaringen? Alucol vertelt erover in de video hiernaast.

Inzicht met een tussenmeter

Wil je ook meer inzicht in het energieverbruik van jullie bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice en ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van tussenmeters. Wij denken graag mee over de oplossing die het best bij je past. Hebben we je wensen in kaart gebracht? Dan kiezen we een geschikt moment om een monteur langs te laten komen. De monteur plaatst de tussenmeters op een plek die voor jullie het best past. Van dat deel kunnen we dan exact het verbruik meten. Dit kun je eenvoudig inzien in onze energiemodule Mijn Fudura Pro.

Contact

Meer lezen over onze tussenmeters? Vraag de whitepaper over onze meetdienst Tussenmeter aan.

Download Whitepaper

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden een scherpe blik op al je energiezaken met twee online energiemodules. Met Mijn Fudura Go heb je kosteloos zicht op al jullie energiestromen. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde periodes vergelijken. Volledig inzicht? Kies dan voor Mijn Fudura Pro. In deze energiemodule kun je bijvoorbeeld ook zelf dashboards bouwen.

Meer weten

Mijn Fudura 2

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten en diensten? Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoorden.

Wij zijn meer dan zomaar een meetbedrijf. We zijn een gecertificeerde specialist is in het meten van energiestromen en maken dit inzichtelijk zodat je energie én kosten bespaart. Maar we doen nog veel meer. Zo hebben we slimme softwareoplossingen, zoals Mijn Fudura Go en Pro en verzorgen wij jullie energie-infrastructuur van A tot Z. Bijvoorbeeld met transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in heel Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, met betrouwbaar en effectief energiemanagement. Meer weten over ons? Lees het hier.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn een meetbedrijf. Als meetbedrijf zijn we gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas.

De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij zijn verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud. Een netbeheerder kies je niet zelf. Wie je netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin je bedrijf is gevestigd. Wil je weten wie je netbeheerder is? Bekijk het in het EAN-codeboek. 

Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. Je kiest zelf je energieleverancier.
EAN Codeboek

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle vragen