Meetdienst tussenmeter

Meten, weten, sturen

Met de meetdienst tussenmeter heeft u inzicht in uw energieverbruik. Exact en specifiek. Per gebouw, ruimte of zelfs per gebruiker. Daarmee wordt sturen en bijsturen van uw bedrijfsprocessen voor u heel bereikbaar en eenvoudig.

Hoeveel energie verbruikt het kantoor vergeleken met de productieafdeling? Welke invloed heeft de individuele medewerker op het totale verbruik? Welke machine verbruikt de meeste energie?

Een Tussenmeter voor helder én volledig inzicht

Zoals elk bedrijf heeft ook u een wettelijk verplichte hoofdmeting. Deze geeft u alleen inzicht in uw totale verbruik. Door de plaatsing van tussenmeters krijgt u meer inzicht en kunt u eenvoudig verbruik doorbelasten voor facturatie. Helder én volledig inzicht dus. Dat wat u nodig heeft om duurzamer te ondernemen en om écht te kunnen besparen. De juiste tussenmeters op de juiste plaatsen geven u de juiste antwoorden. Verduurzamen wordt gestimuleerd door de overheid. Om in aanmerking te komen voor bepaalde subsidies is het plaatsen van tussenmeters steeds vaker een voorwaarde.

Klantervaring

Alucol is marktleider in Nederland als het gaat om het anodiseren en kleuren van aluminium. Duurzaamheid zit in het DNA van Alucol. Fudura helpt Alucol, door de inzet van Tussenmeters, om het energieverbruik te optimaliseren en zo te verduurzamen.

Benieuwd naar de ervaring van Alucol? Bekijk dan de video hiernaast.

Inzicht met de Tussenmeter

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij denken graag mee over de oplossing die het best bij u past. Na het in kaart brengen van uw wensen komt een monteur bij u langs om een best mogelijke oplossing te vinden. Hij plaatst de tussenmeters op de plek die u gewenst is zodat dit deel exact gemeten kan worden. Uw energieverbruik wordt inzichtelijk gemaakt in Mijn Fudura Pro.

Contact

Wilt u hier meer over lezen? Download onze Whitepaper Meten is weten.

Download Whitepaper

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden u die scherpe blik op energiezaken Met twee online inzichtmodules: Mijn Fudura Go voor kosteloos inzicht en vergelijk, en Mijn Fudura Pro voor volledige kijk en grip op uw performance.

Lees meer

Fudura PD Mijn Fudura Go

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.  

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items