Meetdiensten

De waarde van warmte

Naast inzicht op het gas- en elektriciteitsverbruik bieden wij je ook inzicht in jouw warmtehuishouding. Van advies tot installatie van de warmtemeter, van inzicht naar besparen.

De waarde van warmte gaat verder dan comfort. Naast inzicht in je gas- en stroomverbruik voorziet Fudura je ook van heldere data over je warmteverbruik. Van advies tot installatie van de slimme meter, en van inzicht in je actuele verbruik tot daadwerkelijke besparingen. Dankzij Fudura's warmtemeting kun je bewust en duurzaam stappen nemen.

 

Altijd en overal inzicht

Naast de meetdienst voor gas en stroom levert Fudura een totaalpakket voor warmtemetingen. Dit unieke aanbod is vooral voor jou een voordeel: met alle diensten onder één dak kun je sneller schakelen. Onze precisie metingen – als erkend meetbedrijf – bieden je direct inzicht in je energieverbruik. Met de online inzichtmodule maken we het nog makkelijker voor je. Hiermee kunnen wij jouw slimme warmtemeter op real-time op afstand uitlezen. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van je warmteverbruik.

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden een scherpe blik op al je energiezaken met twee online energiemodules. Met Mijn Fudura Go heb je kosteloos zicht op al jullie energiestromen. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde periodes vergelijken. Volledig inzicht? Kies dan voor Mijn Fudura Pro. In deze energiemodule kun je bijvoorbeeld ook zelf dashboards bouwen.

Meer weten

Mijn Fudura 2

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten en diensten? Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoorden.

Wij zijn meer dan zomaar een meetbedrijf. We zijn een gecertificeerde specialist in het meten van energiestromen en maken dit inzichtelijk zodat je energie én kosten bespaart. Maar we doen nog veel meer. Zo hebben we slimme softwareoplossingen, zoals Mijn Fudura Go en Pro en verzorgen wij jullie energie-infrastructuur van A tot Z. Bijvoorbeeld met transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in heel Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, met betrouwbaar en effectief energiemanagement. Meer weten over ons? Lees het hier.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn een meetbedrijf. Als meetbedrijf zijn we gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas.

De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij zijn verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud. Een netbeheerder kies je niet zelf. Wie je netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin je bedrijf is gevestigd. Wil je weten wie je netbeheerder is? Bekijk het in het EAN-codeboek. 

Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. Je kiest zelf je energieleverancier.
EAN Codeboek

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle vragen