Meetdienst warmtemeter

De waarde van warmte

Naast inzicht op uw gas- en elektriciteitsverbruik biedt Fudura u ook kijk op uw warmtehuishouding. Van advies tot installatie van de warmtemeter, van inzicht naar besparen. U zet duurzame stappen met de warmtemeting van Fudura

De waarde van warmte gaat verder dan comfort. Want heeft u inzicht in uw warmteverbruik dan kunt u werkelijk besparen. Vooral wanneer u meerdere locaties heeft, is maximaal inzicht van groot belang. Dat hoeven wij u als ondernemer vást niet te vertellen.

Altijd en overal inzicht

Naast de meetdienst voor gas en elektriciteit leveren wij een compleet pakket voor de meetdienst warmte. Naast uniek in de markt is het vooral een voordeel voor u. Want met alle voorzieningen bij één partij schakelt u een stuk sneller. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in uw energieverbruik. U maakt het uzelf nóg makkelijker met de online inzichtmodule. Hiermee kunnen wij uw warmtemeter real-time op afstand uitlezen. En daarmee heeft u altijd en overal inzicht in uw warmteverbruik.

Mijn Fudura Go en Pro

Wij bieden u die scherpe blik op energiezaken met twee online inzichtmodules: Mijn Fudura Go voor kosteloos inzicht en vergelijk, en Mijn Fudura Pro voor volledige kijk en grip op uw performance.

Lees meer

Fudura PD Mijn Fudura Go

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items