Storing

Energie moet vrij en in goede banen kunnen stromen. Zeker binnen uw bedrijf. Heeft u een storing in uw middenspanningsinstallatie of uw laadpaal dan helpt de Fudura storingsdienst u om het op te lossen. Snel natuurlijk, want dan kunt u onbezorgd verder.

Een storing in uw middenspanning. En nu?

Snel opgelost, snel weer verder

De Fudura Storingsdienst staat voor u klaar. Volg het stappenplan om meteen te zien of wij degene zijn die u kunnen helpen. Via het gratis telefoonnummer 0800 - 88 000 88 zijn onze specialisten altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Storing in uw laadpaal

Ook op het moment dat de Laadpaal van Fudura in storing staat of een gebruiker tegen een probleem aan loopt, is het mogelijk onze storingsdienst te bellen. Onze storingsdienst is via het gratis telefoonnummer 0800 - 88 000 88 bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Overige storingen melden?

Wanneer er in uw elektriciteits- of gasmeter, meetinstallatie of via uw Mijn Fudura account een storing is ontstaan dan helpen wij u graag om dit op te lossen. Op werkdagen kunt u tussen 08.00 tot 17.00 uur contact opnemen met onze Klantenservice, op nummer 088 - 238 38 38. Vindt de storing plaats buiten kantoortijden? Dan vragen wij u de eerstvolgende werkdag contact met ons op te nemen.