Storing

Fudura Storingsdienst

Snel opgelost, snel weer verder

Energie moet vrij en in goede banen kunnen stromen. Zeker binnen uw bedrijf. Heeft u een storing in uw middenspanning dan helpt de Fudura storingsdienst u om het op te lossen. Snel natuurlijk, want dan kunt u onbezorgd weer verder.

Eerder dit jaar nam Fudura het beheer van de middenspanningsproducten van Enexis over. Als specialist in meetdiensten, gas- en elektrameters, transformatoren en elektrisch vervoer zijn wij ook hierin meer dan thuis. Een voor ons logische stap en voor u ook nog eens heel praktisch. Want zo kunt u blijven rekenen op continuïteit in uw energiestromen. Oók wanneer er een storing is.

We maken het nog makkelijker voor u, als klant van Fudura. Met ingang van 1 oktober 2017 staat ook de Fudura Storingsdienst voor u klaar. Via het gratis telefoonnummer 0800 - 88 000 88 zijn onze specialisten altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een storing in uw middenspanning. En nu?

Belt u altijd eerst uw netbeheerder. Zo komt u er snel achter of de storing zich in het net bevindt of in uw aansluiting of meter. U bereikt uw netbeheerder via het gratis landelijke storingsnummer 0800 - 9009.

Geeft uw netbeheerder aan dat u contact moet opnemen met de middenspanning installateur? Belt u dan met de Fudura Storingsdienst op nummer 0800 - 88 000 88. Wanneer u klant bent bij Fudura dan bekijken we samen wat er nodig is om de storing op te lossen. Snel en praktisch, zoals u dat mag verwachten van Fudura.

Overige storingen melden?

Wanneer er in uw elektriciteits- of gasmeter, meetinstallatie of via uw Mijn Fudura account een storing is ontstaan dan helpen wij u graag om dit op te lossen. Op werkdagen kunt u tussen 08.00 tot 17.00 uur contact opnemen met onze Klantenservice, op nummer 088 - 857 88 77. Vindt de storing plaats buiten kantoortijden? Dan vragen wij u de eerstvolgende werkdag contact met ons op te nemen.

Wij zijn Fudura

Wilt u verder kennismaken met Fudura en met onze ideeën over energie? Kijkt u dan op deze pagina. Hier leest u alles over wat u wilt en moet weten over de sterke combinatie van Fudura en uw energiestromen.

Heeft u nog vragen?

Wij staan u graag te woord. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 088 - 857 88 77. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.