Verduurzamen

Met de nieuwe Klimaatwet gaan we in hoge versnelling van duurzaam denken naar duurzaam doen. Wij helpen ondernemers met hun energieke vraagstukken en in hun duurzame ambities.

De onmisbare schakel tussen ondernemen en energie

Slimmer omgaan met energie. Daar gaan we voor bij Fudura. Zo helpen we bedrijven verder vooruit in hun duurzame ambities. Door te adviseren, meters uit te lezen of transformatoren en laadpalen te leveren en onderhouden, maken we bierflesjes groener, openbaar vervoer schoner en de bakker op de hoek energiezuiniger.

Zonnepanelen van Fudura

In een geoptimaliseerd energiesysteem is het zelf opwekken van duurzame energie vandaag de dag niet meer weg te denken. Door het plaatsen van onze zonnepanelen kan Fudura u ook in deze behoefte voorzien. We ontzorgen u van A tot Z, waardoor u zich kunt blijven focussen op uw corebusiness.

Bekijk de mogelijkheden

SDE+ Biogas

Reductie van broeikasgassen en verbetering van de ecologische voetprint staan bij steeds meer bedrijven op de agenda. Verwerking van biomassareststromen past volledig in dit streven.

Bekijk de mogelijkheden

T06 15. Omrin Over Fudura 2
Samen werken we continu aan toekomstgerichte en energierijke oplossingen. Vanuit deze gedachte werken Fudura en Omrin samen aan circulair."
Lees het verhaal