Verduurzamen

Bent je eigenaar of huurder van een kantoor?

Hoe ondersteunt Fudura jou in de transitie naar energielabel C? Of je nu de eigenaar of de huurder van een kantoorruimte bent, wij staan voor je klaar om gezamenlijk de duurzame route naar 2023 uit te stippelen. Wie zorgt voor de investering in de verduurzaming? Typisch zijn installatiekosten voor de verhuurder, terwijl de huurder verantwoordelijk is voor bijvoorbeeld verlichting. Samen zetten we deze afspraken op papier.

Energieprestatie van gebouwen is sinds 1 oktober 2018 onderhevig aan nieuwe regelgeving met ambitieuze doelstellingen voor 2023. Per deze datum moet elk kantoor groter dan 100 m² minimaal energielabel C hebben. Voldoet het gebouw dan niet aan deze eisen, mag het na 1 januari 2023 niet langer als kantoorruimte worden gebruikt. Ambities reiken echter verder. De overheid heeft aangekondigd dat energielabel A per 1 januari 2030 de norm wordt voor kantoren.

Energieprestaties van jouw kantoor verbeteren

Kantoorpand

Daarom richten wij ons bij Fudura op het verbeteren van de energieprestaties van jouw kantoor. Dit begint bij inzicht in het huidige energieverbruik. Met deze data bij de hand kunnen we samen monitoren of aanpassingen in jouw pand - zoals isolatie, zonnepanelen of LED verlichting - ook daadwerkelijk leiden tot energiebesparing. Bovendien kunnen we door middel van directe feedback het gedrag van de gebruikers van het gebouw beïnvloeden voor verdere energiebesparing.

Meer informatie

Mijn Fudura Go - Pro

Wil je meer leren over onze oplossingen voor jou als huurder of eigenaar van een kantoorgebouw? Wij delen graag onze kennis op het gebied van:

Mijn Fudura GO

Mijn Fudura PRO

Behoefte om even te sparren?

Heb je nog vragen of behoefte om te sparren? Onze collega's staan altijd klaar om je te helpen. Neem contact op voor al je vragen of bekijk de FAQ voor jouw antwoord.

Neem contact op

Mdw headset bureau