Onze infradiensten, jouw bedrijfszekerheid en continuïteit

Veiligheid en energiezekerheid zonder zorgen

Elektrische veiligheid is een noodzaak voor ieder bedrijf. Niet alleen tijdig en juist onderhoud maar ook het veilig schakelen in installaties is belangrijk. Iedereen wil na het werk weer veilig thuis te komen.

Vraag een offerte aan

Installatieverantwoordelijkheid goed geregeld

Wij zijn van mening dat je met Fudura je energiebehoeften kunt beveiligen, terwijl wij omgaan met de installatieverantwoordelijkheid, om jouw zorgen te minimaliseren.

Als Fudura de installatieverantwoordelijkheid van jou overneemt, kun je vertrouwen op onze professionaliteit en inzet. We zorgen ook voor het onderhoud van de installatie zodat deze altijd perfect functioneert. En als er een storing optreedt, zijn onze technici beschikbaar om het zo snel mogelijk op te lossen.

We begrijpen hoe cruciaal een betrouwbare energievoorziening voor jou is. Bij Fudura is jouw installatieverantwoordelijkheid, onderhoud en beheer in veilige handen.

Installatieverantwoordelijkheid, onderhoud en beheer in goede handen

Beheer van ruim 17.000 transformatoren in geheel Nederland

Kennis en ervaring met alle spanningsniveaus

Hoog veiligheidsbesef bij alle medewerkers

Gecertificeerd volgens de hoogste standaard

Aanvraag offerte

Fudura Thema Energiezekerheid

Behoefte om even te sparren?

Heb je nog vragen of behoefte om te sparren? Onze collega's staan altijd klaar om je te helpen. Neem contact op voor al je vragen of bekijk de FAQ voor jouw antwoord.

Neem contact op

Mdw headset bureau

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten en diensten? Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoorden.

Een transformator heeft bijna geen onderhoud nodig. In principe inspecteren we iedere zes jaar de ruimte en de transformator. We controleren de ruimte, de ventilatie en of de transformator geen olie lekt. Huur je ook schakelinstallaties? Dan doen we dit vaker, afhankelijk van het type installatie.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Zeker. Onze pakketten zijn altijd op maat. We denken graag mee over met jullie wensen en de mogelijkheden.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Warmte heeft het meeste effect op de levensduur. Als de transformator lang overbelast wordt of als de ventilatie is afgesloten, kan dat niet alleen de levensduur beperken maar - in het ergste geval - ook tot brand leiden. Daarom hebben we in de 'Productvoorwaarden voor de verhuur van bedrijfsmiddelen' in artikel 8 richtlijnen opgenomen om overbelasting te voorkomen.

Algemene voorwaarden- en Productvoorwaarden

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Je bent zelf verantwoordelijk voor verzekering tegen gebruikelijke gevaren, zoals brand, diefstal en vervolgschade bij diefstal (waaronder olielekkage). Ga voor de verzekerde som uit van ongeveer honderd keer de maandhuur. In artikel 10 van de 'Productvoorwaarden voor de verhuur van bedrijfsmiddelen' lees je hier meer over.

Algemene voorwaarden- en Productvoorwaarden

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Ja, op voorwaarde dat je dit schriftelijk bevestigt met vermelding van de natuurlijke- en/of rechtspersoon aan wie de installatieverantwoordelijkheid en werkverantwoordelijkheid namens jou is toegewezen. Daarna maken we samen werkafspraken over de uitvoering van de installatieverantwoordelijkheid.

Meer over installatieverantwoordelijkheid

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle vragen