Installatieverantwoordelijkheid, onderhoud en beheer

Veiligheid en energiezekerheid zonder zorgen

Elektrische veiligheid is een noodzaak voor ieder bedrijf. Niet alleen tijdig en juist onderhoud maar ook het veilig schakelen in installaties is belangrijk. Iedereen wil na het werk weer veilig thuis te komen.

Vraag een offerte aan

Installatieverantwoordelijkheid goed geregeld

De Installatieverantwoordelijke en de werkverantwoordelijke zijn belangrijke functies binnen de organisatie als het gaat om elektrische veiligheid. De installatieverantwoordelijke is eindverantwoordelijk voor de elektrische installatie en de elektrische bedrijfsmiddelen die in een organisatie worden gebruikt. Dit gaat zowel over de veiligheid maar ook over de bedrijfszekerheid van deze installaties. U moet er toch niet aan denken dat wanneer u op het punt staat de order van het jaar uit te leveren de spanning in uw bedrijf wegvalt?

Wanneer u kiest voor een transformatorstation van Fudura dan nemen wij de installatieverantwoordelijkheid van u over en kunt u er op vertrouwen dat dit professioneel wordt geregeld. Evenals het onderhoud van de installatie zodat deze altijd in perfecte staat is. En mocht er toch een storing optreden dan staan onze technici klaar om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wij beseffen hoe belangrijk een betrouwbare energievoorziening voor u is.

Maar ook als u een transformator in eigendom heeft, kan Fudura voor u de zorg over deze installatie uit handen nemen. Installatieverantwoordelijkheid, onderhoud en beheer is bij Fudura altijd in goede handen.

Installatieverantwoordelijkheid, onderhoud en beheer in goede handen

Beheer van ruim 16.000 transformatoren in geheel Nederland

Kennis en ervaring met alle spanningsniveaus

Hoog veiligheidsbesef bij alle medewerkers

Gecertificeerd volgens de hoogste standaard

Aanvraag offerte

Fudura Thema Energiezekerheid

Behoefte om even te sparren?

Heeft u een vraag? Dan staat één van onze collega’s u graag te woord.

Neem contact op

Contactpagina

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over deze dienst? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoord.

Een transformator heeft bijna geen onderhoud nodig. In principe inspecteren we iedere 6 jaar de ruimte en de transformator. We controleren de ruimte, de ventilatie en of de transformator geen olie lekt. Huurt u ook schakelinstallaties dan is de frequentie hoger maar dat hangt af van het type installatie.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Dat is mogelijk. Uw wensen kunnen wij vertalen in een maatwerk serviceovereenkomst waarin onze specialisten uw wensen vertalen naar een pakket op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

De grootste bedreiging voor de levensduur is warmte. Als de transformator langdurig wordt overbelast of als de ventilatie is afgesloten kan dat niet alleen de levensduur beperken maar in het ergste geval ook tot brand leiden. Daarom hebben we in de 'Productvoorwaarden voor de verhuur van bedrijfsmiddelen' in artikel 8 richtlijnen opgenomen om overbelasting te voorkomen.

Algemene- en productvoorwaarden

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Nee, u bent zelf verantwoordelijk voor de verzekering tegen de gebruikelijke gevaren waaronder brand, diefstal en vervolgschade bij diefstal waaronder olielekkage. Als richtlijn kunt u als verzekerde som uitgaan van honderd maal de maandhuur. In artikel 10 van de 'Productvoorwaarden voor de verhuur van bedrijfsmiddelen' kunt u hier meer over lezen.

Algemene- en productvoorwaarden

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Dit is mogelijk op voorwaarde dat u dit schriftelijk bevestigt onder vermelding van de natuurlijke- en/of rechtspersoon aan wie installatieverantwoordelijkheid en werkverantwoordelijkheid namens u is toegewezen. Vervolgens maken wij met u werkafspraken over de uitvoering van de installatieverantwoordelijkheid.

Meer over installatieverantwoordelijkheid

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items