Transformatoren

Iedere situatie vraagt een andere oplossing

Transformatoren en veiligheid gaan bij Fudura hand in hand. Dat begint bij de juiste keuze van de technische installatie en vindt zijn vervolg in professioneel onderhoud en beheer.

Een totaaloplossing op maat

Of het nu gaat om een nieuwe of uitbreiding van een bestaande installatie: Fudura levert altijd 100% maatwerk. Elke bedrijfsbehoefte en -situatie is anders.

U kunt een transformator bij Fudura huren: veilig en compleet. Inclusief behuizing, laagspanning verdeelinrichting en indien noodzakelijk mét bijbehorende middenspanning schakelinstallatie. Dan heeft u alles goed geregeld. Bovendien is de installatieverantwoordelijkheid, het onderhoud en het oplossen van storingen bij de prijs inbegrepen: een totaaloplossing. Wij leveren transformatorstations die passen bij uw wensen en situatie. Van de selectie van het station tot de aanleg van bekabeling, van ontwerp tot installatie, van veiligheidstest tot onderhoud: u kunt rekenen op de expertise van onze adviseurs.

De Biotransformator: een duurzaam alternatief

Een transformator die beter is voor het milieu. De olie in deze transformator is:   

Niet giftig

Biologisch afbreekbaar

Heeft een hoger brandpunt

Natuurlijke oorsprong

Neem contact op

Fudura Icon Transformator

Uw totaaloplossing

Combinatie met meetproducten mogelijk;

Een vaste prijs per maand zonder zorgen;

Professioneel advies voor de juiste installatie;

Contactpersoon tussen uw bedrijf en uw netbeheerder;

Ervaren partner in een steeds complexere energiewereld.

Fudura Icon Downloads

We helpen met

Algemene- en productvoorwaarden

Download hier

Algemene- en productvoorwaarden 2020 

Productfolder Biotransformator 

Installatieverantwoordelijkheid, onderhoud en beheer in goede handen

  • Beheer van zo'n 17.000 transformatoren in geheel Nederland
  • Kennis en ervaring met alle spanningsniveaus
  • Hoog veiligheidsbesef bij alle medewerkers
  • Gecertificeerd volgens de hoogste standaard

Lees meer

Fudura Over Ons

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Dit hangt af van de gewenste aansluitvermogen. Tot 173 kVA (3x250A)heeft u voldoende aan een laagspanningsaansluiting. Voor een hoger vermogen heeft u over het algemeen een transformatorstation nodig. Uw netbeheerder bepaalt wat in uw situatie het meest wenselijk is.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij brengen voor het in- en uitschakelen voor noodzakelijk onderhoud en/of het verlenen van toegang tijdens kantooruren geen kosten in rekening. Buiten kantooruren (op werkdagen van 8.00–17.00 uur) geldt deze service niet en brengen wij de gewerkte uren en reiskosten inclusief eventuele toeslagen in rekening.

Aanvraag indienen

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Dat is mogelijk mits het station hiervoor geschikt is. In dat geval betaalt u eenmalige kosten voor de uitwisseling van de transformator, hierbij verhogen wij de maandelijkse huur. Indien het station niet geschikt is voor een grotere transformator moet deze worden vervangen. Dit is in alle situaties maatwerk.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Lees via onderstaande link hoe wij voor u de installatieverantwoordelijkheid uit handen kunnen nemen.

Meer over installatieverantwoordelijkheid

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items