Transformatoren

Iedere situatie vraagt een andere oplossing

Transformatoren, veiligheid en duurzaamheid gaan bij Fudura hand in hand. Dat begint bij de juiste keuze van de technische installatie en vindt zijn vervolg in professioneel onderhoud en beheer. U kunt rekenen op de expertise van onze adviseurs.

Vraag een offerte aan

Fudura: infrastructuur-als-een-service concept

Elke bedrijfsbehoefte en -situatie is anders. Of het nu gaat om een nieuwe of uitbreiding van een bestaande installatie: Fudura levert altijd 100% maatwerk. U kunt een transformator bij Fudura huren: veilig en compleet. Inclusief behuizing, laagspanning verdeelinrichting en indien noodzakelijk mét bijbehorende middenspanning schakelinstallatie. Huurt u een transformator bij Fudura? Dan is dit altijd een vaste prijs per maand inclusief alle services van het Fudura infrastructuur-als-een-service concept.

Het Fudura infrastructuur-als-een-service concept bestaat uit:

  1. Installatieverantwoordelijkheid
  2. Onderhoud
  3. 24/7 storings- en wachtdienst met landelijke dekking
  4. Gebruik maken van strategische storingsvoorraad

Duurzame transformatoren

Alle transformatoren van Fudura zijn duurzaam en inclusief het Fudura totaal service concept. Fudura levert een Bio-transformator of een refurbished transformator. Beide hebben eigen voordelen en hierdoor past er altijd een transformator bij uw wensen en situatie. Uw projectleider van Fudura adviseert u graag welke optie het beste past bij uw situatie.

De Bio-transformator: een duurzaam alternatief

Een essentieel onderdeel van een transformator is de isolator. Normaal is deze gemaakt van aardolie die zorgt voor koeling en voorkomt dat de buitenkant van de transformator onder stroom komt te staan. Bij de biologische transformator is de minerale olie vervangen door een biologisch ester. Dit biedt vele voordelen. Benieuwd naar welke? Bekijk de productfolder of neem vrijblijvend contact op met Fudura.

Neem contact op

Refurbished transformator: snel uit voorraad leverbaar

Sommige transformatoren komen na een paar jaar weer terug bij Fudura. Dit omdat bijvoorbeeld een klant een grotere transformator nodig heeft omdat hij zijn productieproces flink heeft uitgebreid. Een uitbreiding van zijn energie-infrastructuur is noodzakelijk omdat de huidige capaciteit niet meer volstaat. De transformator, die niet meer door de klant wordt gebruikt, wordt door Fudura opgehaald en vervolgens volledig gekeurd. Indien nodig zal er onderhoud plaatsvinden.

Enkel de transformatoren die op alle aspecten zijn goedgekeurd worden opnieuw ingezet bij onze klanten. Hierdoor voldoen alle refurbished transformatoren van Fudura aan alle relevante wet- en regelgeving. Ook hierbij geldt het Fudura infrastructuur-als-een-service concept. Hierdoor bent u verzekerd van energiezekerheid. Door gebruikte materialen een tweede leven te geven dragen we samen bij aan een circulaire en milieubewuste economie.

Installatieverantwoordelijkheid, onderhoud en beheer in goede handen

  • Beheer van zo'n 17.000 transformatoren in geheel Nederland
  • Kennis en ervaring met alle spanningsniveaus
  • Hoog veiligheidsbesef bij alle medewerkers
  • Gecertificeerd volgens de hoogste standaard

Lees meer

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Bel onze klantenservice via: 088 – 238 38 38, bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur, of klik op de button voor het contactformulier.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.   

In de onderstaande download vindt u de eisen waaraan de inpandige ruimte moet voldoen.

Inrichten transformatorruimte

Transformatorruimte betonvloer

Transformatorruimte rooster

Schakelruimte klantstation

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Dit hangt af van de gewenste aansluitvermogen. Tot 173 kVA (3x250A)heeft u voldoende aan een laagspanningsaansluiting. Voor een hoger vermogen heeft u over het algemeen een transformatorstation nodig. Uw netbeheerder bepaalt wat in uw situatie het meest wenselijk is.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij brengen voor het in- en uitschakelen voor noodzakelijk onderhoud en/of het verlenen van toegang tijdens kantooruren geen kosten in rekening. Buiten kantooruren (op werkdagen van 8.00–17.00 uur) geldt deze service niet en brengen wij de gewerkte uren en reiskosten inclusief eventuele toeslagen in rekening.

Aanvraag indienen

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Dat is mogelijk mits het station hiervoor geschikt is. In dat geval betaalt u eenmalige kosten voor de uitwisseling van de transformator, hierbij verhogen wij de maandelijkse huur. Indien het station niet geschikt is voor een grotere transformator moet deze worden vervangen. Dit is in alle situaties maatwerk.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Lees via onderstaande link hoe wij voor u de installatieverantwoordelijkheid uit handen kunnen nemen.

Meer over installatieverantwoordelijkheid

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items