Nieuws

Altijd stations en transformatoren beschikbaar!

Blog | 24-2-2021

René Koenen, Projectleider/Maintenance Engineer bij Fudura vertelt trots over het hoe en waarom. Fudura investeert in een betrouwbare, duurzame en betaalbare energievoorziening voor haar klanten. Circulariteit mag hier zeker niet ontbreken. Tijdens ons werk komen er regelmatig stations en transformatoren terug uit het veld. Hoe we hiermee omgaan, is best een bijzonder verhaal. Een duurzaam verhaal ook.

De producten die uit het veld terugkomen worden opgeslagen. Denk hierbij aan: trafo's, transformatorhuisjes, schakelinstallaties en storingsvoorraad, maar ook kleine materialen zoals moffen en eindsluitingen. En dan liggen al die spullen daar te liggen, zou je denken…

Van slapende producten naar duurzame voorraad

Door de jaren heen is de voorraad van onze producten flink gegroeid. Tegelijkertijd waren er veel onderdelen nodig - vaak ook snel. Bovendien, niets doen met zoveel nog bruikbare producten is niet zo duurzaam. En dus ook niet zo Fudura. Wij geloven immers in een wereld waarin we eerlijk en efficiënt omgaan met energie. En dus ook met onze producten. Die situatie van de slapende producten moest dus veranderen. Onze collega Richard van Leeuwen, Opzichter/Construction Manager ging ermee aan de slag. Team Expertise & Circulariteit was geboren. Dit team controleert, reviseert, en beheert alle componenten die uit het veld terugkomen. Na controle en keuring zijn ze klaar om opnieuw ingezet te worden. Fudura heeft niet alleen een betrouwbare storingsvoorraad opgebouwd, maar kan via dit Expertise team ook maatwerkoplossingen bieden.

Rene Koenen

Producten van nu zijn de grondstoffen van later. Oftewel, de trafo's, transformatorhuisjes en onder andere schakelinstallaties die terugkomen uit het veld krijgen (zo mogelijk) een tweede leven.

René Koenen

Wilt u meer weten over onze producten en diensten?

Neem gerust contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer 088 – 238 38 38. Bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur. Wij helpen u graag verder.

Mdw headset bureau