Nieuws

Voor elke klant een duurzame oplossing

Nieuws | 5-6-2024

“We staan als mensheid voor de grootste uitdaging aller tijden!” Zegt onze CCO, Carlos Mendes Aguiar, in een exclusief interview gegeven voor de Zomereditie van VG Visie. In dit interview werpt Carlos een uitgebreide blik op de uitdagingen en kansen binnen de vastgoedsector en bespreekt hij de grootste uitdaging van onze tijd: klimaatverandering. Hij legt uit hoe bedrijven versneld en betaalbaar door de energietransitie kunnen worden geloodst met innovatieve en duurzame oplossingen.

Zakelijk Nederland

Met de focus op ‘zakelijk Nederland’ voorziet Fudura 25.000 klanten van advies en de praktische uitvoering daarvan rondom de verduurzaming van hun complete energie-infrastructuur. ‘De energiewereld verandert snel. Meebewegen is essentieel’, luidt de boodschap.

Klanten komen uit verschillende sectoren zoals industrie, vastgoed, logistiek en retail; ook waterschappen, drinkwaterbedrijven en ziekenhuizen behoren tot de klantenkring. Voor de vastgoedsector is Fudura een interessante partner. ‘Energie wordt steeds meer een high interest issue’, stelt Carlos Mendes Aguiar.

De uitdagingen van het overvolle elektriciteitsnetwerk en de kansen die zich voordoen voor bedrijven. ‘Binnen bestaande aansluitingen zien wij nog potentie om meer capaciteit vrij te maken’, vertelt Carlos Mendes Aguiar. Carlos benadrukt het belang van een gezamenlijke aanpak voor een duurzame toekomst. Klik op onderstaande button voor het volledige interview en ontdek hoe bedrijven geholpen kunnen worden met slimme energieoplossingen van Fudura!

Lees het interview

 

Bron: VG Visie