Hier staan we en gaan we voor

De energiewereld verandert snel. Meebewegen is essentieel. Daarom helpen wij zakelijk Nederland de verandering voor te zijn. We zijn je strategische én uitvoerende partner. Met een slimme energie-infrastructuur, besparingen en toekomstbestendige innovaties. Zodat jullie organisatie – en alle andere bedrijven die we vooruit helpen – klaar is voor morgen. Niet afwachten, maar vooruit kijken. Samen bepalen we jouw koers voor de toekomst.

Zo doen we dat

We kennen de energiemarkt al tientallen jaren als onze broekzak. Onze specialisten weten daardoor precies wat jouw organisatie nodig heeft. Van een duurzame strategie tot de realisatie en het onderhoud van oplossingen als energieopslag, zonnepanelen, laadpalen, meetapparatuur en compleet ingerichte transformatorstations.

En na die oplevering? Blijven wij gewoon beheren en vernieuwen. We bouwen samen een betrouwbare energie-infrastructuur en geven je slimme inzichten in jullie energieprestaties. Zo kun je sturen, bijsturen én besparen. Zo staan we samen nooit stil.

Wij zijn Fudura 

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Benieuwd naar onze bedrijfsvideo? Klik op de foto hiernaast om deze te bekijken.

Onze steun aan Stichting Vrienden van Bambanani

Anderen vooruit helpen, daar krijgen wij energie van. En dat gaat verder dan alleen onze klanten in Nederland ontzorgen. Daarom helpen we de jongste generatie in Zuid-Afrika om zelfredzaam te worden op het gebied van energie.

Zo doen we dat

Fudura Over Ons Sponsoring