Aangenaam!

Wij zijn Fudura

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering en verduurzaming van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in uw energieverbruik.

Uw duurzame start

Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt uw duurzame energie-infrastructuur en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat. Dit start bij u als organisatie, we helpen u graag als strategische partner bij uw stappen in de energietransitie. Ná de realisatie blijven we beheren en innoveren.

Wij zijn Fudura 

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Benieuwd naar onze bedrijfsvideo? Klik op de foto hiernaast om deze te bekijken.

Stichting Vrienden van Bambanani

Fudura helpt de jongste generatie in Zuid-Afrika om zelfredzaam te worden op het gebied van energie. 

Laat maar zien

Fudura Over Ons Sponsoring