De onmisbare schakel tussen ondernemen en elektrisch rijden

Op zoek naar de perfecte match tussen jullie bedrijfsbehoeften en duurzaam rijden? Als expert in de energie-infrastructuur helpen wij je de juiste stappen te zetten in de energietransitie.

Contact met ons

Op weg naar elektrisch vervoer 

Het terugdringen van emissies door (zero-emissie) milieuzones en het verbod op brandstofauto’s zorgt ervoor dat je wagenpark of parkeervoorziening er straks anders uitziet. Wij zijn je partner in deze overgang naar zakelijk elektrisch rijden. Met zakelijke laadpalen (om te leasen of kopen) en alle diensten die daarbij horen.

Of jullie voertuigen nou kort of iets langer stilstaan, we hebben altijd een passende oplossing. Ook bij technische uitdagingen, zoals beperkte netcapaciteit of de integratie van zonnepanelen en batterijopslag. Alles wat we voor je doen is schaalbaar, betrouwbaar en beschikbaar tegen een vast, maandelijks bedrag. Kortom, geen risico’s en alle zekerheid voor jouw laadinfrastructuur.

Fudura compactstation

25+ jaar ervaring in professionele energie-infrastructuren

Fudura Logistiek

Zakelijke laadpalen voor een vast bedrag per maand of eenmalige aankoop

EV AC lader voorraad 5

Laadoplossingen die direct leverbaar zijn

EV Laden e-truck

Zakelijke laadpalen voor jouw bedrijfsvoertuigen

Al je elektrische voertuigen moeten altijd optimaal blijven rijden, dat is het uitgangspunt van onze laadpalen en services. Bedrijfswagens, bussen, bestelbussen of vrachtwagens, we gaan voor de meest passende en efficiënte oplossing.

 Meer weten

Zakelijke laadpalen voor duurzaam vastgoed en als slimme investering

Wij plaatsen, vervangen en onderhouden laadpalen voor je hele vastgoedportfolio. Vaak gecombineerd met zonnepanelen en batterijen. Zo voldoet je pand aan wettelijke regels, verduurzaam je je vastgoed, profiteer je van subsidies (bijvoorbeeld HBE's, MIA en Vamil) en kun je er zelfs geld mee verdienen. Financieringsmogelijkheden, aanleg, beheer en onderhoud, je krijgt het bij ons allemaal onder één dak. Voor compacte en grootschalige laadsystemen.

Meer weten

Zakelijke laadoplossingen op maat

We hebben verschillende soorten zakelijke laadpalen. Dus er past er altijd een bij de parkeerduur van de voertuigen op jouw locatie en de reisafstanden die jullie elektrische voertuigen elke dag afleggen. Overdag of 's nachts een langere periode laden of juist ultrasnel bijladen tijdens een korte stop. Alles kan.

Meer weten

Zakelijk elektrisch rijden bij beperkte netcapaciteit

Door de toenemende vraag naar elektriciteit is het niet meer vanzelfsprekend dat je je laadpunten met de bestaande installatie en netaansluiting kunt realiseren. Maar met onze slimme laadpalen en ervaren energiediensten, weten we altijd een oplossing te vinden die past.

Oplossingen bij netcongestie​

 

Wat onze klanten zeggen:

Explorius 3

Het is ontzettend fijn dat Fudura zo’n partij is die daadwerkelijk kennis van zaken heeft wanneer het gaat om de energie-infrastructuur.

John Evers, Explorius Ontwikkelingsmanager


Een aantal van onze klanten:

Lidl Logo (Mobile)
logo-ns.jpg
TU E Logo

Benieuwd wat de perfecte match is tussen jullie bedrijfsbehoeften en duurzaam rijden?

Contact met ons