Laadhub

Laadinfrastructuur vanaf aansluiting tot en met de laadpaal

Een laadhub bestaat uit een slimme combinatie van snelladers en standaard laadpalen die geschikt zijn voor elektrische auto’s, bussen en e-trucks. Optimaal afgestemd op uw behoefte, nu en in de toekomst.

Een Laadhub aanvragen

Een laadhub vereist een betrouwbare energie-infrastructuur. Fudura installeert en onderhoudt hiervoor een transformator, snelladers en laadpalen. Voor de volledige inrichting én het onderhoud van de laadhub heeft u bij Fudura één aanspreekpunt, wij leggen ook de contacten met uw netbeheerder.

Met extra diensten wordt de laadhub geoptimaliseerd. Denk aan een batterij voor zonne-energie, meetdiensten en inzicht in uw verbruik. De laadhub berekent steeds hoe het beschikbare vermogen optimaal verdeeld wordt tussen de verschillende laadpalen. Zo kunnen alle e-rijders zo snel mogelijk de weg weer op.

Fudura Icon Laadpaal

De voordelen van een laadhub van Fudura

Schaalbaar door gefaseerd uitbreiden van snelladers, laadpalen en transformator.

Eén aanspreekpunt van aansluiting tot onderhoud.

Geen hoge investeringskosten.

Advies over de beste laadoplossing.

Klik op de foto om de animatie over de laadhub te bekijken.

Interesse in een laadhub?

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.

De exacte kosten zijn afhankelijk van uw situatie en wensen. Bij Fudura betaalt u altijd een vast bedrag per maand, zonder zorgen. Daardoor heeft u vrijwel geen investeringskosten. Wanneer u uw laadhub openstelt voor gastgebruik kunt u hier zelfs geld aan verdienen.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Uiteraard! In sommige gevallen kan het wel zo zijn dat de transformator verzwaard moet worden. Dat is vrij eenvoudig te realiseren mits het station hiervoor geschikt is. In dat geval betaalt u éénmalige kosten voor de uitwisseling van de transformator, en de maandelijkse huur die hoort bij het type transformator. Indien het station niet geschikt is voor een grotere transformator moet deze worden vervangen. Dit is in alle situaties maatwerk.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Jazeker. Fudura ondersteunt u graag in de stappen die nodig zijn om uw aansluiting te verzwaren en ontzorgt u via onze huurproposities in het engineeren, plaatsen en onderhouden van een transformator of compactstation.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?