De laadoplossing die zorgt dat je elektrische bedrijfswagens altijd op weg zijn

Direct advies

Slim laden voor elektrische bedrijfswagens?

Zoek je laadpalen om jullie bedrijfswagens ‘s nachts op te laden? Of heb je laadpalen nodig voor jullie nieuwe elektrische trucks? Wij bieden betrouwbare en schaalbare laadoplossingen voor een vast bedrag per maand.

Voor alle type e-voertuigen, zoals elektrische auto’s, bedrijfsbussen en e-trucks. Onze ervaren engineers ontwerpen, realiseren en onderhouden de laadoplossing die past bij jouw specifieke situatie.

Wij hebben oplossingen voor

EV DC lader bedrijfswagens

Snelladen via depot charging

Realisatie en beheer van laadoplossingen die supersnel kunnen laden. In 15 minuten tot 2 uur volledig laden.

Zakelijke laadpalen bestelbussen Fudura

Opladen van jullie wagenpark voor een volgende dienst

Oplossingen gericht op slim laden van het wagenpark als deze overdag of ’s nachts wat langer stilstaat. Gemiddelde laadtijd: meer dan 6 uur.

EV laden truck

Laden van trucks bij onvoldoende netcapaciteit

Voor het laden van elektrische trucks, ook als jullie huidige netaansluiting niet meer voldoet en ook niet op korte termijn verzwaard kan worden.


Whitepaper Emissievrij op weg

Als ondernemer speel jij een cruciale rol in het verminderen van CO2-uitstoot. Een van de belangrijkste pijlers om dit te realiseren is het elektrificeren van je wagenpark. Maar aan welke wet- en regelgeving moet je voldoen en welke fiscale regelingen en subsidies zijn beschikbaar? Download de whitepaper voor onmisbare inzichten en slimme laadoplossingen. Samen bouwen we aan een schonere en groenere toekomst.

Download whitepaper

Onze aanpak voor jouw elektrische wagenpark

Zonnepanelen Van Fudura2

Al je slimme energiediensten onder één dak

We gaan voor alles-in-één oplossingen voor de verduurzaming van je energiesysteem. Daarom bieden we naast laadpalen ook zonnepanelen, batterijopslag en energiemanagement. Natuurlijk ook voor een vast bedrag per maand. 

Meer weten

Meer weten of advies nodig?


Een aantal van onze klanten:

Gemeente Someren
Logo Jumbo Supermarkten
Penn Color