Carlos Mendes Aguiar treedt aan als CCO bij Fudura

Nieuws | 1-5-2023

Per 15 mei start Carlos Mendes Aguiar, als Chief Commercial Officer (CCO) bij Fudura. Hiermee is de nauwkeurige selectie afgerond. In Carlos vindt Fudura een CCO die enthousiast een bijdrage kan leveren aan de ambities van het bedrijf en de energietransitie.

“Carlos zijn expertise, onder andere op het gebied van inzetbare data en optimalisatie van salesketens, zal Fudura helpen om haar klanten een vollediger aanbod te doen. Hierdoor kunnen wij ondernemend Nederland blijven voorzien van duurzame energie-oplossingen.” Aldus René Pruijssers.

Over Carlos Mendes Aguiar

Na 10 jaar zwaait Carlos af als CCO bij PostNL Pakketten Benelux. Daarvoor heeft hij bij verschillende voorgangers van PostNL gewerkt in verschillende commerciële en algemeen leidinggevende functies.

“De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan de e-commerce/retail transitie. Nu ga ik een bijdrage leveren aan een zeer interessante, nog grotere uitdaging, de energietransitie. Fudura staat hier middenin. Wij helpen ondernemend Nederland om te verduurzamen en hun energieprestaties te verbeteren. Ik kijk ernaar uit om onderdeel te zijn van het team, een bijdrage te leveren aan de energietransitie en samen met alle Fudurianen onze klanten zo goed mogelijk te helpen in deze transitie.” – Carlos Mendes Aguiar.

Een belangrijke schakel

Carlos zal bij Fudura zijn ervaring met markttransities inzetten. Sinds de verzelfstandiging van Fudura zijn de ontwikkelingen in sneltreinvaart gegaan, mede door de netcongestie. Tegelijkertijd geeft de zelfstandigheid kansen. Carlos zal Fudura begeleiden om die commerciële kansen te benutten. Naast zijn functie als Chief Commercial Officer houdt hij van koken, fitness, hardlopen, voetbal en padel.