Energiek door Den Bosch tijdens Vestingloop

Nieuws | 29-5-2018

Vol energie dwars door Den Bosch, zo liepen we op zondag 27 mei met een groot aantal klanten de jaarlijkse Vestingloop. Een sportief en gezellig event waar we eens op een andere manier optimaal gebruik maakten van energie. Met succes!

Fudura houdt van energie en beweging. Dat maakt deze hardloopwedstrijd een passende gelegenheid om samen met onze klanten te beleven.

T06 5. Energiek Door Den Bosch Tijdens Vestingloop .
T06 5. Energiek Door Den Bosch Tijdens Vestingloop

Samen tot het einddoel

Als sponsor van het event hebben we samen met 30 klanten energie op een ándere manier beleefd. De prestaties op deze dag waren dik in orde. De 5, 10 en 15 kilometer zijn ondanks het warm weer succesvol gelopen. Het gehele team heeft de eindstreep gehaald. Zo hebben we onze energie optimaal ingezet en gebruikt!

Verbonden met veiligheid

Natuurlijk gaat onze bijdrage als sponsor verder. We hebben namelijk ook hart voor veiligheid. Daar werken we dagelijks aan met onze dienstverlening en producten, zelfs bij de Vestingloop dragen we hier een steentje aan bij. Langs het hele parcours stonden veiligheidsmensen met opvallende vestjes, gefaciliteerd door Fudura. Herkenbaar en goed zichtbaar, wel zo veilig!

´╗┐