Fudura steunt Stichting Vrienden van Bambanani dankzij uw feedback

Nieuws | 6-7-2020

Om de dienstverlening van Fudura te verbeteren vragen wij regelmatig aan onze klanten en medewerkers wat gaat goed en wat verbeterd kan worden. Aan deze feedback hecht Fudura veel waarde en deze wordt veelal verzameld doormiddel van enquêtes.

Als dank hiervoor schenkt Fudura voor elke ingevulde enquête twee euro aan Stichting Bambanani. Dit creëert een echte win-win-win situatie. Meer tevreden klanten en medewerkers, maar ook de Stichting Vrienden van Bambanani die nog meer kinderen in Zuid-Afrika kan helpen.

“De Vrienden van Bambanani helpen niet vanuit liefdadigheid, maar vanuit de overtuiging dat dit lokale probleem om een structurele lokale oplossing vraagt”, stelt Ed Rakhorst, Project- en investeringsmanager van Stichting Vrienden van Bambanani. “De medewerkers van Fudura zijn inmiddels enkele keren in Zuid-Afrika geweest en hebben met succes zonnepanelen installaties aangelegd op Bambanani scholen. Bijdragen aan de verduurzaming en verbetering van de energiehuishouding op deze scholen maakt deel uit van een zelfredzame toekomst, zonder kosten voor energie. Fijn om te weten dat een behoorlijk team van Fudurianen onze stichting een warm hart toedraagt en ook de komende jaren samen met Bambanani het verschil gaat maken”, aldus Ed Rakhorst.

Stichting Vrienden van Bambanani

Fudura heeft zich verbonden aan Stichting Vrienden van Bambanani in Zuid-Afrika. De stichting helpt de jongste generatie van Zuid-Afrika een betere toekomst te geven en heeft inmiddels 84 scholen opgezet waar 4.200 kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar een veilig onderkomen hebben en goede verzorging krijgen. Het streven? Om iedere school zo snel mogelijk zelfredzaam te maken, ook op het gebied van duurzaamheid.

Meer informatie over de Stichting Vrienden van Bambanani?

Lees meer