Nieuws

Fudura versterkt ondersteuning voor bedrijven met grote energievraag

Nieuws | 29-4-2024

We zijn trots dat we bedrijven met grote vermogensaanvragen aangesloten op het hoogspanningsnet nu ook volledig ontzorgen. Als energiepartner spelen we in op de groeiende behoeften van grote bedrijven zoals Sabic, Nyrstar en Chemelot/USG, waar een non-stop energievoorziening cruciaal is voor hun operaties.

Complete oplossingen

Cyril Gulpers, Programmamanager bij Fudura, vertelt enthousiast: "In een tijd waarin de vraag naar een grote energievraag toeneemt, zijn wij blij dat wij onze expertise uitgebreid hebben en bedrijven een complete oplossing bieden. Als totaalpartner willen we niet alleen aan de hoge verwachtingen voldoen, maar onze klanten ook compleet ontzorgen."

Financiële vrijheid en energiebetrouwbaarheid gaan hand in hand

We zien dat bedrijven met grote vermogensaanvragen geconfronteerd worden met aanzienlijke financiële uitdagingen bij de aanschaf en het onderhoud van hoogspanningstransformatoren. Cyril Gulpers voegt toe: "Onze uitbreiding is meer dan alleen technologie. We begrijpen de pijn van bedrijven die geconfronteerd worden met enorme investeringen. Daarom nemen wij nu ook de volledige financiële verantwoordelijkheid, zodat bedrijven niet alleen op een stabiele energievoorziening kunnen rekenen, maar ook financiële vrijheid krijgen om te groeien en te innoveren."

Totaalpartner in energieoplossingen

Met deze uitbreiding laten we zien dat we niet alleen toonaangevend zijn in energie, maar dat we ook de rol van totaalpartner op ons nemen. Bedrijven met grote vermogensaanvragen kunnen nu rekenen op een one-stop-shop, van een op maat gemaakte oplossing tot beheer en onderhoud van de transformator. Het doel is om bedrijven te laten profiteren van een strategische benadering van energievoorziening, waarin betrouwbaarheid en financiële vrijheid hand in hand gaan.

Cyril Gulpers sluit af: "Fudura zet een belangrijke stap om jouw behoeften voorop te stellen en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw businessdoelen. Wij zijn er trots op een rol te spelen in de energietransformatie van bedrijven met een grote vermogensaanvraag die aangesloten zijn op het hoogspanningsnet."

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je ontdekken wat er mogelijk is in jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op zodat we met elkaar kunnen brainstormen over de mogelijkheden.

Neem contact op

Energieopslag voor meer flexibiliteit

Energieopslag is een effectieve oplossing voor netcongestie. Het vermindert piekbelasting, verbetert de betrouwbaarheid en zorgt voor de integratie met hernieuwbare energiebronnen.

Meer over energieopslag

Zonnepanelen plaatsen bij netcongestie?

Zonnepanelen zijn nog steeds een goed idee. Ook als je extra opgewerkte energie niet kan terugleveren aan het net.

Meer over zonnepanelen

Slimmer omgaan met energie door Power Quality

Als je de kwaliteit van elektriciteit goed in de gaten houdt, kun je efficiënter gebruikmaken van de beschikbare energie.

Meer over Power Quality