Gratis consult voor elk energievraagstuk I Zero Emission Ecomobiel

Nieuws | 10-8-2023

We heten je van harte welkom op het grootste live energie event van Nederland! Bezoek daarom op 10, 11 of 12 oktober de Brabanthallen voor de vakbeurs Zero Emission Ecomobiel én de vakbeurs Energie. Onze experts staan voor je klaar om jouw energievoorziening toekomstbestendig te maken. Naast een bezoek aan onze stand, raden we je zeker aan een plek te reserveren voor onze inspirerende kennissessie!

Gratis toegangsbewijs

Regel hier jouw gratis kaarten voor dé energie-expo van het jaar! Tot en met maandag 9 oktober zijn de kaarten gratis, na 9 oktober kost een toegangskaart € 50,- per persoon.

Kennissessie: Met deze stappen houd je als ondernemer regie in de energietransitie

De energiewereld verandert snel en meebewegen in essentieel. Ondernemingen laten zich vaak te veel regeren door de energietransitie, in plaats van zelf het stuur in handen te nemen. Daarom helpen wij ondernemers de verandering voor te zijn. Hoe we dat doen? Dat hoor je tijdens de inspirerende kennissessie van onze business developer Steven Barten. Dus reserveer snel een stoel in het praktijktheater Smart Energy:

  • Dinsdag 10 oktober 2023, 12:10 - 12:40 uur | inschrijven
  • Woensdag 11 oktober 2023, 12:10 - 12:40 uur | inschrijven
  • Donderdag 12 oktober 2023, 12:10 - 12:40 uur | inschrijven
Zero Emission Ecomobiel - fudura - brabanthallen

Zero Emission Ecomobiel 

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB. 

De 14de editie van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel biedt dit jaar weer praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark, de inzet van passende laadinfra of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.

De oplossing voor netcongestie

De problematiek die veroorzaakt wordt door netcongestie is voorlopig nog niet opgelost. Oplossingen moet je zoeken in het uitbreiden van infrastructuur, duurzame opwek, energieopslag, slim netwerkbeheer, vraagrespons en energie-efficiëntie. En Fudura helpt daarbij met een geïntegreerde energie-infrastructuur.


Energy-as-a-service

Energy-as-a-service noemen wij het. Een energie-infrastructuur waarbij alle energievraagstukken bij elkaar komen. Wij leveren (slimme) meters, transformatoren, data-oplossingen, laadpalen, zonnepanelen en batterijsystemen. Wij zorgen dat al deze componenten elkaar optimaal versterken.

Energy-as-a-service

Gratis consult

Onze experts gaan op 10, 11 en 12 oktober graag met jou in gesprek over een passende oplossing voor jouw energievraagstukken. Dus vraag snel jouw gratis kaarten aan en dan zien we je binnenkort in de Brabanthallen!