Gratis consult voor elk energievraagstuk I Zero Emission Ecomobiel

Nieuws | 10-8-2023

Tijdens het grootste live energie event van Nederland Vakbeurs Energie op 10,11 en 12 oktober denken onze experts graag mee om jouw energievoorziening wél toekomstbestendig te maken.

Zero Emission Ecomobiel - fudura - brabanthallen

Zero Emission Ecomobiel 

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB. 

Deelnemen aan Zero Emission Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, waaronder het realiseren van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, naamsbekendheid verwerven, relaties ontmoeten en deelnamen aan workshops en debatten.

De oplossing voor netcongestie

Het is moeilijk om een specifieke voorspelling te geven over wanneer netcongestie volledig opgelost zal zijn. Oplossingen voor zitten in infrastructuuruitbreiding, slim netwerkbeheer, vraagrespons en energie-efficiëntie. En dat doen we met een geïntegreerde energie-infrastructuur.


Energy-as-a-service

Energy-as-a-service noemen wij het. Een energie-infrastructuur waarbij alle energievraagstukken bij elkaar komen. Wij leveren (slimme) meters, transformatoren, data-oplossingen, laadpalen, zonnepanelen en batterijsystemen. Wij zorgen dat al deze componenten elkaar optimaal versterken.

Energy-as-a-service

Gratis consult

Onze experts gaan graag op 10, 11 en 12 oktober in stand B.067 in hal 6 met jou in gesprek over een passende oplossing voor jouw energievraagstukken. Ook dit jaar geven wij elke dag een kennissessie van 12:10 - 12:40 uur in praktijktheater Smart Energy. Tijdens deze sessie hoor je van business developer Steven Barten welke stappen je moet volgen om als ondernemer regie in de energietransitie te houden.

Regel hier jouw gratis kaarten voor de Zero Emission Ecomobiel vakbeurs. Tot en met maandag 9 oktober zijn de kaarten gratis, na 9 oktober kost een toegangskaart € 50,- per persoon.