Maatregelen coronavirus Fudura

Nieuws | 12-3-2020

Wij blijven onze werkzaamheden uitvoeren en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

Afspraken op locatie

Heeft u een afspraak staan waarvoor een monteur van Fudura bij u moet langskomen? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak, tenzij anders gemeld, gewoon doorgaat. Uiteraard komt een monteur niet bij u langs als hij verkouden is, luchtwegklachten vertoont of koorts heeft. Onze monteurs zijn op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen, zoals het regelmatig wassen van de handen en hoesten in de elleboog. De monteur zal op afstand blijven en u geen hand geven. Fudura volgt hierin de richtlijnen van het RIVM.

Maatregelen Fudura

Bij Fudura houden wij elke dag in de gaten welke maatregelen genomen moeten worden, waarbij de richtlijnen van het RIVM leidend zijn. Mensen die in contact zijn geweest met iemand die op het COVID-19 virus worden getest en blijven thuis totdat de uitslag van deze test negatief blijkt te zijn.

Momenteel werkt ons personeel waar mogelijk thuis. Het operationele werk gaat gewoon door. Daarom werken mensen in de buitendienst wel op locatie tenzij zij gezondheidsklachten hebben.

Storingsdienst

Onze monteurs van de storingsdienst staan nog steeds 24/7 voor u klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Uiteraard hebben zij hun werkwijze een beetje aangepast. Zij wassen bijvoorbeeld regelmatig hun handen, houden afstand bij nieuwe contacten, schudden geen handen en houden hun eigen gezondheid goed in de gaten.

Vragen

Heeft u toch nog een vraag over uw afspraak? Bel dan met onze Klantenservice op 088 857 88 77. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.