Nieuws

Wij zijn trotse bomenpartner van Trees for All

Nieuws | 5-6-2024

Altijd in voor een feestje! Dus ook verjaardagen worden bij ons gevierd. Werk je bij Fudura en ben je jarig? Dan ontvang je een persoonlijke verjaardagskaart. En we doen namens de jarigen ook een donatie aan een doel gericht op natuur en klimaat. Per mei 2024 zijn we daarom trotse bomenpartner van Trees for All.

Wat betekent de verjaardagsdonatie concreet?

We zijn de komende 3 jaar bomenpartner van Trees for All.

Wij doneren met iedere verjaardag. Per 2 verjaardagskaarten plant Trees for All 2 bomen. Eén in Nederland en één in Bolivia.

50% van de bomen staat straks in Nederland, om het platteland waar veel begroeiing is verdwenen weer te verrijken.

50% van de bomen komen in Bolivia te staan, waar ontbossing in de Andes voor klimaatproblemen veroorzaakt. Nieuwe beplanting zal daar zorgen voor betere watervoorziening en een gezondere leefomgeving voor mens & dier.

Trots: Trees for All & Fudura

Trees for All plant wereldwijd bomen en maakt mensen bewust van de waarde van bomen. Al 25 jaar dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden over de hele wereld. Voor iedere boom in Nederland wordt er ook in een ander (ontwikkelings)land een boom geplant.
Dit sluit goed aan op onze doelstellingen. We maken positieve impact in Nederland, maar ook daarbuiten! Je kunt hier zien waar Trees for All onze verjaardagsbomen plant

Meer impact op CO2-reductie

Wij streven naar bedrijfsvoering die weinig impact heeft op natuur & klimaat. Onze CO2-reductie meten we actief en willen we ieder jaar vergrootten (ten opzichte van voorgaande jaren). Dat betekent minder uitstoten en meer bijdragen aan CO2-reducerende maatregelen. Bijvoorbeeld door bomenpartner te worden van Trees for All.

Trees for All draagt een CBF-keurmerk, wat hét keurmerk is voor goede doelen in Nederland. Zo zijn wij er zeker van dat de donaties goed terecht komen. Klik hier om het certificaat van onze donatie in 2024 te bekijken